Luxusní autobusové linky do zahraničí – letní destinace

Rozšiřujeme nabídku o speciální balíček autobusů, které svážejí zájemce z celé ČR do oblíbených přímořských destinací.

V letošním roce jsme rozšířili nabídku o speciální balíček autobusů, které svážejí zájemce z celé ČR do oblíbených přímořských destinací.
Letní sezóna pravidelných zahraničních autobusových linek  je květen až září 2015.

60 zájezdů osloví až 3 000 cestujících!

Nyní máte jedinečnou možnost oslovit zajímavou cílovou skupinu cestujících za letní  dovolenou do Chorvatska a Itálie. 
Speciální balíček 60 zájezdů v období květen až září osloví až 3 000 cestujících!

Připraveno je 185 zájezdů do 76 nejoblíbenějších přímořských destinací v Itálii (Altanea Bibione, Caorle, Santa Margherita) a Chorvatsku (Novigrad, Brodarica, Baška Voda a další).
Luxusní autobusy mají nejmodernější výbavu, včetně wi-fi, klimatizace. Jsou vybaveny pohodlnými sedačkami a občerstvením na palubě, které zpříjemní dlouhé cestování.

Koho reklamou v těchto autobusech oslovíte?

Klientelu, která ocení vysoký standard pohodlí a komfortní služby. Průměrný věk cestujících je 40 let. Více než polovina cestujících jsou lidé v produktivním věku, také rodiče, či prarodiče s dětmi.
Zájezdy jsou vypravovány z 20 nástupních míst ČR (Praha, Beroun, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Chomutov, Jihlava, Karlovy Vary, Liberec, Mladá Boleslav, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Poděbrady, Prostějov, Rozvadov, Tábor, Ústí n. l., Zlín)

Reklamní formáty v interiéru za cenu 20,-Kč/osobu!

Reklamní kampaň zrealizujeme na visačkách Bus Cards zavěšených na madlech sedadel,  umístíme letáky do sítěk na sedadlech, či zajistíme sampling vzorků produktů, či jiných předmětů. Dlouhý čas cestování je ideální pro oslovení produktovým katalogem, časopisem, či jiným rozsáhlejším materiálem.
Neváhejte – první autobusy vyjíždí už  1.5. !