MOBILBOARD má další akvizici ve Středních Čechách

Celkem 630 autobusů exkluzivně pro Prahu a Střední Čechy.

MOBILBOARD má další akvizici ve Středních Čechách

Včerejší den byl pro nás opět přelomový. Po několikaměsíčním vyjednávání se podařilo uzavřít dlouhodobou outsourcingovou smlouvu na zajištění reklamních služeb s významným dopravcem ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY s. r. o. pro 400 autobusů.

Celkem 630 autobusů exkluzivně pro Prahu a Střední Čechy.

Ve Středních Čechách se tedy zanedlouho objeví na vozech příměstské, MHD a dálkové dopravy všechny naše síťové formáty jako Mobilboard, Back Board, MB Postery či nové formáty na exteriéru a interiéru vozidel.

Autobusy dopravce zajistí pokrytí Berounska, Příbramska, Hořovicka, Dobříšska, Sedlčanska a Domažlicka. Velmi zajímavý je region Mladé Boleslavi, kde příměstské linky nahradí reklamu na MHD, která je nyní na nově zakoupených vozech městského dopravního podniku nemožná.

Součástí reklamní nabídky jsou i linky MHD a PID z provozovny Praha Stodůlky. Tyto linky doplní zajištění plošného pokrytí Prahy, kde MOBILBOARD již od roku 2018 provozuje reklamu na 230 vozech dopravce ARRIVA CITY s. r. o.

Reklamně jsou velmi zajímavé dálkové a meziměstské spoje ve směru na Prahu, kde budou ve velké míře využívány zadní čela autobusů s cílením na řidiče na těchto trasách.

MOBILBOARD tedy opět posílil pozici na reklamním trhu a společně se Slovenskem nyní exkluzivně zastupuje přes 1 300 vozů veřejné dopravy.  V loňském roce oslavil 15 let na trhu a dlouhodobě se specializuje na reklamní média v segmentu transportu včetně Wi-Fi reklamy.
Ostatní regiony a dopravce má samozřejmě také v nabídce na základě dlouhodobých rámcových smluv na reklamní formáty.