Rozšiřujeme síť reklamních ploch v Praze o digitální LED obrazovku

MOBILBOARD spustil nový velkoplošný reklamní formát přímo v centru Prahy.

Rozšiřujeme síť reklamních ploch o digitální LED obrazovku v Praze

MOBILBOARD spustil nový velkoplošný reklamní formát přímo v centru Prahy na Národní, na Obchodním domě Máj.

S přicházející podzimní reklamní sezónou vstupujeme na mediální trh s čerstvou NOVINKOU. Aktuální nabídku pohyblivých OOH formátů, Wi-Fi reklamy a síť digitálních LCD monitorů v transportu jsme od září nově doplnili velkoplošnou LED obrazovku v samotném centru pražské metropole.Exkluzivní DOOH nosič, který se nachází na lukrativní pražské adrese, nabídne klientům atraktivní pohyblivý formát pro klíčové kampaně, vysokou frekvenci zásahu, zajímavý počet zobrazení a živý přenos reklamy ve dne i v noci. Nespornou výhodou je bezesporu neomezenost kreativního řešení a dokonalý vizuální zážitek pro samotné příjemce sdělení.

Propojujeme pohyblivý outdoor s digitálními nosiči

Našim cílem je nabídnout klientům propojení pohyblivého outdooru s digitálními médii a budovat tak cestu pro kooperaci těchto nosičů, které jednotlivě mají v média mixu svou významnou pozici a vzájemně se skvěle podporují.  

Dává nám smysl, abychom stávající pokrytí Prahy autobusy s pohyblivými formáty doplnili o panel s pohyblivou reklamou v centru.
Taktéž nám dává smysl ke stávajícím 2 tisícům digitálních LCD obrazovek ve veřejné dopravě, které mají po celé republice regionální zacílení, doplnit exkluzivní LED panel pro digitální image reklamu. Reálná video ukázka LED obrazovky ZDE.

Děláme projekty, které mají smysl a jsou spojené s dopravou a městem.
Jsme zde pro malé i velké zákazníky.