Viděli jste už celopolep se střechou?

Letošní rok jsme začali zajímavou realizací celopolepu elektrobusů pro BBC v Praze.

Viděli jste už celopolep se střechou?

Letošní rok jsme začali zajímavou realizací – Celopolep elektrobusů pro BBC v Praze. Zcela nové elektrobusy se opatřovaly reklamními fóliemi přímo ve výrobních halách výrobce autobusů SOR Libchavy.

Vychytaný polep střechy i Wi-Fi ve vozech

Zajímavostí je i polep střechy, který je raritou a jehož účelem je viditelnost reklamního polepu také při pohledu z vyšších pater budov.

Další specialitou je využití Wi-Fi, kterým byly autobusy pro předváděcí první jízdy vybaveny. Na základě zájmu cestujících se zvažuje o zřízení Wi-Fi Free do budoucna v autobusech nastálo.

Grafický návrh polepů elektrobusů vznikl in-house ve společnosti ČEZ a. s. Vizuál s bublinami vychází z předchozích návrhů MOBILBOARDU, které jsou k vidění na dieselových autobusech už 6 rokem. MOBILBOARD dodal produkčně na klíč zajištění produkce – tedy realizace celozábalu busů do reklamních folií a zařídil Wi-fi Pointy v autobusech.

Nové elektrobusy EBN 9,5 se pořizovaly jako společný projekt E – mobilita skupiny ČEZ a developera PASSERINVEST GROUP. Provozovatelem vozů je
ARRIVA PRAHA s. r. o.

Kyvadlová doprava je provozována ze stanice metra Budějovická do areálu BBCentra se zastávkami u budovy Brumlovka, Za Betou a Filadelfie.
Autobusy jsou určeny pro dopravu zaměstnanců firem sídlících v komplexu business budov.

Co napsal Bus portal o prvním dni spuštění elektrobusů do provozu?
http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=13141&secid=1

Jak popisuje výjezd elektrobusů ČS Dopravák?
http://www.cs-dopravak.cz/zpravy/2016/2/4/prvn-bezplatn-linky-s-elektrobusy-v-praze