Výjimečný duben, získali jsme povolení provozovat reklamu v MSK!

Zadavatelé v Moravskoslezském kraji budou mít možnost inzerovat na krajských autobusech.

Výjimečný duben pro MOBILBOARD, získali jsme povolení provozovat reklamu v MSK.

Zadavatelé v Moravskoslezském kraji budou mít možnost inzerovat na krajských autobusech! K dispozici 350 zcela nových autobusů ODIS pro inzerci firem a živnostníků.

Tentokrát se nám podařilo opravdu něco výjimečného.
Dokázali jsme vyjednat s Koordinátorem ODIS v Moravskoslezském kraji několik formátů, které budeme moci nabízet na autobusech provozovaných v MSK.

Dopravci provozující dopravu v tomto regionu museli splnit při výběrovém řízení velmi přísné podmínky pro soutěž vycházející z Technických a provozních standardů ODIS. V první fázi, zde nebylo možné provozovat reklamu žádnou a vozy měly zůstat zcela čisté, opatřeny pouze znaky kraje. Po ročním vyjednávání se nám podařilo získat povolení k provozování alespoň třech standardizovaných reklamních formátů – zadní okno autobusu, boční okna a TV spoty v LCD monitorech.

Firmy v regionu i v celé ČR tak budou moci oslovit své potenciální zákazníky v lokalitách Novojičínsko, Frýdecko-Místecko, Frýdlantsko, Opavsko, Vítkovsko, Bruntálsko, Krnovsko, Rýmařovsko, Bílovecko… V některých oblastech je možnost realizovat nákup ihned, část oblastí bude k dispozici od 6/2019 po uvedení nových autobusů do provozu.

Každopádně jsme prorazili podmínky, které se zprvopočátku zdály neprůchodné. Chtěli bychom tímto poděkovat zástupcům Koordinátora ODIS, že vzal v potaz naše argumenty a umožnil inzerovat firmám v regionu. Protože lepší řešení je dohodnout se na standardizovaných formátech a pevně daných podmínkách než prosazovat plošný globální zákaz. Věříme, že to bude pozitivní Casy Study i pro ostatní kraje ČR.

Takže jdeme do toho!
Pro první zájemce máme výhodné zaváděcí ceny! 


Napsali o nás:

MEDIAGURU: MOBILBOARD může prodávat reklamu v Moravskoslezském kraji, https://www.mediaguru.cz/clanky/2019/05/mobilboard-muze-prodavat-reklamu-v-moravskoslezskem-kraji/.
MAM, příloha OUT OF HOME MEDIA: Tisíc nových vozů pro reklamu, viz níže.