Co nového přinesl letošní veletrh CZECHBUS 2019?

MOBILBOARD zaujal originální expozicí Wi-Fi Drive!

Co letos nového přinesl veletrh CZECHBUS?

Rok se s rokem sešel a opět jsme využili příležitost být pár dní součástí významného tuzemského veletrhu CZECHBUS. V tomto roce jsme však pojali výstavní expozici zcela netradičně.

MOBILBOARD zaujal originální expozicí Wi-Fi Drive!

Veletržním hostům se naskytl pohled na netradiční stánek v podobě MOBILBOARD Wi-Fi DRIVE THRU, skrze který jsme originálním způsobem demonstrovali rychlost služeb MOBILBOARD Wi-Fi pro dopravu a města. Ukazatele v podobě jízdních pruhů, nápadité vizuální prvky, každý detail měl návštěvníka přilákat k návštěvě  a vyvolat pocit rychlého občerstvení DRIVE THRU BAGETERIE. A to se s ohledem na frekvenci hostů určitě povedlo!

V prezentační zóně jsme představili pod vlastním logem nový koncept služeb – Wi-Fi bez starostí, která byla nosným tématem letošního setkání. Právě ta nabízí dopravcům nadstandardní řešení veřejného internetu v dopravě, zcela na míru pro konkrétní typ dopravy, v relativně krátkém čase, a hlavně s minimem starostí. MOBILBOARD jako jeden z mála dodavatelů nabízí veřejné Wi-Fi připojení s marketingovým využitím, což je v tuzemsku ojedinělý projekt.

Zákazníci se tak mohli nejen seznámit s chytrou Wi-Fi a osobně si kvalitní připojení vyzkoušet, což hojně využívala zejména mladší generace, ale také si pochutnat na s nadsázkou pojmenovaném menu „Wi-Fi bagetách“ a „Wi-Finech alias sladkých muffinech“ a dalších specialitách.

Děkujeme všem za příjemné setkání a budeme se na vás těšit zase napřesrok!