Od 1.1.2018 otevíráme pobočku v Praze

MOBILBOARD posilňuje svou pozici na trhu a otevírá pobočku v Praze - exkluzivně nabízí nové formáty na 230 autobusech.

Od 1. 1. 2018 otevíráme pobočku v Praze

Vážení a milí zákazníci,

ráda bych Vám dala na vědomí důležitou událost roku 2018.
Od ledna otevíráme MOBILBOARD Praha a představujeme logo nového projektu.

Činnost pražské pobočky bude zaměřena na prodej reklamních ploch v exluzivní síti vybraných linek MHD a PID (Pražské integrované dopravy) v rámci Prahy a okolí. Také bude zajišťovat reklamní plochy na dálkových autobusových linkách směr Praha.

Exkluzivně nové formáty na 230 autobusech

Naše společnost MOBILBOARD působí na reklamním trhu s transportem již 15 let. Od roku 2013 provozuje media zastupitelství sdružující nabídky většiny dopravců v rámci ČR a SR pod obchodním názvem MOBILBOARD Transport Network. Podpis dlouhodobé smlouvy na outsourcing reklamních služeb s dopravcem ARRIVA CITY s.r.o. je dalším krokem prohloubení profesionální spolupráce s provozovateli dopravy. MOBILBOARD má nyní k dispozici exkluzivně přes 230 autobusů v Praze a plánuje na nich spustit prodej nových formátů. Klienti si budou moci zanedlouho reklamní formáty prohlédnout a vybrat na nových speciálních microsite: www.mobilboard-praha.cz

V plánu jsou další aktivity a cílené balíčky produktů, které doposud na pražských autobusech nebyly realizovány. Pro zákazníky jsou připraveny zvýhodněné ceny pro první čtvrtletí roku, tedy do března 2018. Využijte i Vy nové nabídky rozšířených služeb!